Omgeving

Netl de Wildste Tuin


Netl de Wildste Tuin is een natuurspeeltuin voor lichaam én geest. Dit avontuurlijke landschap is de plek waar je speelt en actief bent in de natuur. Voor kinderen is dit één groot avontuur! Wil je de natuur echt ontdekken? Breng dan een bezoekje aan Netl en ervaar het zelf. Op maar een half uurtje rijden van De Eikenhof.

Speel- en doepark in de natuur
De Wildste Tuin is een nieuw speel- en doepark voor groot en klein. In het avontuurlijke landschap is er alle ruimte om te bewegen en de natuur te ontdekken. Lekker vies worden van de modderglijbaan, met een echte liaanslinger over het water, lachen bij de lachspiegels en de bamboejungle ontdekken.

Dag vol plezier
Netl de Wildste Tuin is maar liefst 90 voetbalvelden groot! Er valt dan ook van alles te beleven:

  • Zwemstrandjes
  • Natuurspeeltuin
  • Bamboejungle
  • 14 holes pitch & putt golfbaan
  • Obstacle training parcours
  • Strandpaviljoen 
  • Modderglijbaan

Natuurspeeltuin
Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen en racen met de kabelbaan. Het kan allemaal in de natuurspeeltuin.

Modderglijbaan
Vies worden is natuurlijk het allerleukste! Speciaal voor vieze kinderen heeft Netl een spectaculaire modderglijbaan aangelegd. Hier glijd je door de modder zo het ondiepe water in. Daarna moet je zelf weer naar boven zien te klimmen. En dat is een hele uitdaging in de gladde modder.

Bamboejungle
De grootste bamboejungle van Nederland van je in Netl! Tussen de bamboe kunnen kids ravotten en verstoppertje spelen is nog nooit zo spannend geweest. In het huttenbouwbos vind je alle materialen om een stoere bamboe hut te bouwen.

Strand
Heerlijk beschut tussen het duinlandschap vind je de stranden van Netl. Daarom is het er al snel aangenaam om van de zon te genieten. In het water kun je afkoelen. Ook voor kinderen is hier genoeg te beleven. Rennen van de duinen, zwemmen naar de eilandjes, over de wiebelende touwbrug en met het trekpontje terug naar het strand.

Ukkiipark
Speciaal voor de allerkleinsten is er het Ukkiipark. Naast het strandpaviljoen vind je een speeltuin voor de jongste kids.

Handige tip
Kinderen worden in deze speeltuin vies, wild, nat en bezweet. Dat hoort er natuurlijk bij. Trek daarom niet je nieuwste en mooiste kleding aan. En zorg voor een droge en schone outfit als je weer naar huis gaat.

Praktische info
Alle praktische informatie zoals openingstijden en entree vind je op de website van Netl. Er zijn douches, toiletten en kleedhokjes.