Omgeving

Uitstapjes met de kids


Even een dagje van de camping? In de omgeving van De Eikenhof is van alles te beleven! Van strand tot tropisch paradijs. De leukste uitjes hebben we hier voor jou verzameld.

Kevertje Kees

Kevertje Kees woont samen met veel andere dieren in het Paasloërbos. Hij wil jou graag het bos laten zien. Ga je mee op pad? Wandel samen met jonge avonturiers door het bos en kijk of je hem kunt vinden. Kevertje Kees vertelt je ondertussen van alles over het bos en samen gaan jullie leuke dingen doen!

Meer informatie

De Orchideeën Hoeve: een tropisch paradijs

Ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Stel jouw kompas af op de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m² tropische tuinen. Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Ontdek bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige vissen.

Meer informatie

Dierenpark Taman Indonesia

Taman Indonesia is een klein exotisch dierenpark in Overijssel. Hier ontdek je de cultuur, flora en fauna van Indonesië. Ook proef je in het eethuisje de lekkerste Indische hapjes en drankjes.

Meer informatie

Netl de Wildste Tuin

Netl de Wildste Tuin is een natuurspeeltuin voor lichaam én geest. Dit avontuurlijke landschap is de plek waar je speelt en actief bent in de natuur. Voor kinderen is dit één groot avontuur! Wil je de natuur echt ontdekken? Breng dan een bezoekje aan Netl en ervaar het zelf. Op maar een half uurtje rijden van De Eikenhof.

Meer informatie

De Drentse Koe

Dit is de allerleukste speel- en kinderboerderij van Drenthe en omstreken! Hier ervaren jouw kids het echte boerengevoel. Ga rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote speeltuin of een potje Boerenbiljarten spelen. Volop speelplezier voor kids tot en met 12 jaar!

 

Meer informatie

Vlinderparadijs Papiliorama

Genieten van de exotische, kleurrijke vliegende juwelen van de natuur. In een speciaal daarvoor aangelegd stukje tropisch oerwoud. Dat is Vlinderparadijs Papiliorama! In deze overdekte dierentuin vliegen vlinders vrij om jou heen.

Meer informatie