Varen met korting bij Pieter Jongschaap


Geplaatst: 09-08-2017

Dit jaar vieren we 50 jaar Recreatiecentrum De Eikenhof! Verblijf jij een week of langer bij ons? Dan trakteren wij jou op een leuke goodiebag. Gevuld met cadeautjes van ondernemers uit de omgeving van Paasloo. Bijvoorbeeld van Recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Pieter Jongschaap in Kalenberg
Recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap is gevestigd in Kalenberg, aan het water. Pieter en Martha Jongschaap runnen het bedrijf al 33 jaar, samen met 7 medewerkers.

Leukste activiteiten
Bij Pieter Jongschaap kun je terecht voor:

  • Bootverhuur
  • Rondvaart
  • Kleinschalig horeca
  • Lunchen 
  • Buffetten

Favoriet onder toeristen
Veel vakantiegangers bezoeken recreatie – en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap. Het populairste uitje onder hen is varen door de Weerribben met een fluisterboot of rondvaartboot.

Varen met 10% korting
In de goodiebag vind je een kortingsbon van 10%. Hiermee kun je voordelig een kano of fluisterboot huren om zo lekker een dagje te varen door de Weerribben.

Rust, natuur & ruimte
Martha vindt de Weerribben een mooie omgeving. “De natuur, de rust en de ruimte maken dit gebied zo speciaal. Ga er dan ook op uit in de Weerribben met een boot of op de fiets. Zo geniet je optimaal van de natuur.”

Favoriete uitje van Martha
“Op een zomerse dag heerlijk varen met een mooie sloep en genieten van het mooie weer. In de winter ga ik graag een dagje naar Callantsoog.”

Ideale vakantie
“Tijdens mijn ideale vakantie maken we veel uitstapjes. Een biertje drinken op het terras en genieten van de zon op het strand. Het liefst vier ik onze vakantie in het najaar.”

Meer weten?
Wil je meer weten over Recreatie- en Rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap en de mogelijkheden? Bezoek dan de website of volg ze op hun Facebook pagina

Nieuws