Vacature: schoonmaakSTER


Geplaatst: 08-07-2022

Vakantieplezier begint bij Vakantiepark De Eikenhof in Paasloo. We bieden onze gasten een onvergetelijke vakantie. Onze 4,5 sterren camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Op de camping is altijd wat te beleven voor jong en oud. Van verwarmd zwembad en indoorspeeltuin tot vermaak van het animatieteam en een avond heerlijk eten in het restaurant.

Vacatureomschrijving

Voor dit seizoen zoeken we een hardwerkende schoonmaakSTER

Ben jij een STER in schoonmaken? Dan is dit dé baan voor jou! Dankzij superschone bungalows en chalets zorg jij ervoor dat iedere gast volop vakantieplezier beleeft.

Zo ziet jouw werkdag eruit
Blinkende douches, frisse toiletten en brandschone wastafels. Daar ga jij vol enthousiasme voor. Op de fiets of met de golfkar ga je langs de verschillende verhuuraccommodaties.

De schoonmaak en controle van de bungalows start dagelijks vanaf 10:00 uur.
Jij controleert of deze weer netjes is voor die nieuwe gast. Legt de dekbedden netjes en zorgt dat deze gast een schoon verblijft aantreft.

Jouw werk dag is afhankelijk van het aantal wisselingen. Reken op ongeveer 3,5 uur aan schoonmaak werk. Naast het schoonmaken van de bungalows of chalets kun je worden ingezet voor het schoonmaken van toiletgebouwen of de horeca.

Werkdagen in overleg

Dat is handig! Werkdagen zijn in overleg, dus het is maar net wat jou goed uitkomt. Je mag de baan ook met iemand anders delen. Alles is mogelijk. Kortom: fantastisch te combineren met je alledaagse bezigheden.

Belangrijkste baan
Als schoonmaakSTER heb jij de allerbelangrijkste baan van De Eikenhof. Superschoon sanitair is voor onze gasten een must. Op Zoover scoren we een 9 voor de staat van het sanitair en een 8,9 voor de hygiëne. Ga jij de uitdaging aan om hier een 10 van te maken?

Dit verwachten we van jou
Deze baan past perfect bij jou als je:

- weet van aanpakken, flexibel bent en zelfstandig kunt werken
- af en toe je hand niet omdraait voor een dirty job
- beschikbaar bent in de weekenden en doordeweeks in de periode van half april tot half september

Dit bieden wij
De allerleukste baan in een dynamisch team met een altijd gezellige vakantiesfeer. Je hebt veel contact met de gasten op het park. Natuurlijk met een passend salaris en jaarlijks een superleuk personeelsuitje met je collega’s.

Solliciteer nu!
Ook werkplezier begint bij Vakantiepark De Eikenhof. Graag ontvangen wij jouw sollicitatie!

Vragen?
Heb je vragen over deze baan? Stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op met Remi Oosterveld via 0561 - 45 14 30.

Nieuws