Vacature: medewerker bar & bediening


Geplaatst: 18-01-2020

Vakantieplezier begint bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Onze 4,5 sterren camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Op de camping is altijd wat te beleven voor jong en oud. Van verwarmd zwembad en indoorspeeltuin tot vermaak van het animatieteam en een avond heerlijk eten in het restaurant. Voor dit seizoen zoeken we een spontane, hardwerkende en flexibele:

Medewerker bar/bediening

Tover jij met gemak een glimlach op het gezicht van iedere gast? Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Dan is dit dé bijbaan voor jou! Voor ons restaurant zoeken we een medewerker voor in de bediening en achter de bar. Jij zorgt ervoor dat iedere gast in ons restaurant volop geniet.

Zo ziet jouw werkdag eruit
Je heet onze gasten van harte welkom, en begeleidt ze naar een sfeervolle tafel in het restaurant of op het terras. Je neemt bestellingen op en adviseert gasten over onze dranken en de gerechten van de menukaart. Achter de bar schenk je de drankjes in, en je serveert deze. Ook serveer en presenteer je de lekkerste Eikenhof gerechten. Regelmatig check je of elke gast tevreden is. Tot slot neem je afscheid van jouw gasten. Dat alles doe je natuurlijk met een glimlach!

Dit verwachten we van jou
Deze baan past perfect bij jou als je:

  • representatief, gastgericht, flexibel en een echte teamplayer bent
  • weet van aanpakken en je hoofd koel houdt tijdens topdrukte
  • beschikbaar bent in de weekenden en tijdens vakanties ook doordeweeks in de periode van half april tot half september 
  • voor wisselende diensten je hand niet omdraait
  • een lach tovert op het gezicht van iedere gast

Ervaring in de horeca is een pluspunt!

Dit bieden wij
De allerleukste bijbaan in een dynamisch team met een altijd gezellige vakantiesfeer. Natuurlijk met een passend salaris en jaarlijks een legendarisch personeelsuitje met je collega’s.

Solliciteer nu!
Ook werkplezier begint bij Recreatiecentrum De Eikenhof! Mail je motivatie en CV daarom nu naar remi@eikenhof.nl.

Vragen?
Heb je vragen over deze bijbaan? Stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op met Remi Oosterveld via 0561 - 45 14 30. 

Nieuws