Vacature: keukenhulp


Geplaatst: 18-01-2020

Vakantieplezier begint bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Onze 4,5 sterren camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Op de camping is altijd wat te beleven voor jong en oud. Van verwarmd zwembad en indoorspeeltuin tot vermaak van het animatieteam en een avond heerlijk eten in het restaurant. Voor dit seizoen zoeken we een spontane en hardwerkende:

Keukenhulp

Voel jij je helemaal thuis in de keuken en weet je van aanpakken? Dan is dit dé bijbaan voor jou! Voor ons restaurant en snackbar zoeken we een keukenhulp. Jij zorgt ervoor dat iedere gast volop geniet.

Zo ziet jouw werkdag eruit
Tafel 7 wil graag extra aardappeltjes, een salade voor tafel 16 en de grote groep aan tafel 3 bestelt 12 keer de Schnitzel Eikenhof, het favoriete gerecht van onze gasten. Druk? Nee hoor! Jij houdt je hoofd koel. Je helpt om de gerechten van onze lunch- en dinerkaart in grote aantallen zo snel mogelijk optimaal te bereiden voor onze gasten.

Is het druk in de snackbar? Dan spring je daar bij. Je helpt klanten aan de kassa en verwerkt de bestellingen. Van onze populairste snack de frikandel speciaal tot het allerlekkerste softijs.

Met zoveel gasten in het restaurant en de snackbar is er natuurlijk ook de nodige afwas. Samen met het keukenteam werk je dit weg en maak je de keuken schoon voor de volgende vakantiedag.

Dit verwachten we van jou
Deze baan past perfect bij jou als je:

  • gastvrij, flexibel en een echte teamplayer bent
  • weet van aanpakken en je hoofd koel houdt tijdens topdrukte
  • beschikbaar bent in de weekenden en tijdens vakanties ook doordeweeks in de periode van half april tot half september 
  • voor wisselende diensten je hand niet omdraait
  • zelfstandig kunt werken

Ervaring in de horeca is een pluspunt!

Dit bieden wij
De allerleukste bijbaan in een dynamisch team met een altijd gezellige vakantiesfeer. Natuurlijk met een passend salaris en jaarlijks een legendarisch personeelsuitje met je collega’s.

Solliciteer nu!
Ook werkplezier begint bij Recreatiecentrum De Eikenhof! Mail je motivatie en CV daarom nu naar remi@eikenhof.nl.

Vragen?
Heb je vragen over deze bijbaan? Stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op met Remi Oosterveld via 0561 - 45 14 30.

Nieuws