Vacature: 2 stagiaires voor het animatieteam


Geplaatst: 29-03-2017

Vakantieplezier begint bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Onze 4 sterren camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Op de camping is altijd wat te beleven voor jong en oud. Van verwarmd zwembad en indoorspeeltuin tot een gezellige avond in het restaurant en vermaak van het animatieteam. Voor 2 mbo studenten van niveau 2 of 3 hebben we nog plaats in het animatieteam.

Dit zijn jouw werkzaamheden
Elk seizoen is er ieder weekend vanaf de meivakantie en in alle schoolvakanties een enthousiast animatieteam op de camping. 3 keer per dag organiseer je allerlei activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de allerkleinsten, maar ook voor de jeugd vanaf 12 jaar en ouderen.

Van discozwemmen tot speurtocht en van bingo tot thema avond. Je bent een echte entertainer en weet iedere keer een verrassende invulling te geven aan het animatieprogramma. Hierin krijg je alle vrijheid en dus ook de kans om je volop te ontwikkelen. Jij zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven.

Céline ten Wolde over haar stage bij De Eikenhof
"In vond de stage in het animatieteam superleuk! De Eikenhof is een gezellige camping waar je iedereen snel leert kennen. Alle activiteiten bedachten we zelf en voerden we zelfstandig uit. Daar leer je het meeste van. Ook word je steeds creatiever in het bedenken van nieuwe activiteiten. Het meeleeftheater wat we bedachten hadden, was een groot succes! Voor mij was het een geweldig halfjaar. Ik heb veel leuke campinggasten ontmoet en de sfeer op De Eikenhof is heel warm. Als er iets is, staan Jan, Remi en Roel altijd voor je klaar.”

Dit verwachten we van jou

  • Je volgt de mbo opleiding Sport & Bewegen of Leisure & Hospitality op niveau 2 of 3 
  • Je kunt aan de slag van half april tot half september voor 600 uren
  • Je weet van aanpakken, bent creatief en toont initiatief
  • Je zorgt voor een optimale vakantiebeleving voor onze gasten
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Dit bieden wij
Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid, goede begeleiding en een gezellige werksfeer. Je kunt daarnaast rekenen op een stagevergoeding. Ook heb je de mogelijkheid om te overnachten op de camping. Recreatiecentrum De Eikenhof is een gecertificeerd leerbedrijf.

Solliciteer nu!
Ook stageplezier begint bij Recreatiecentrum De Eikenhof! Mail je motivatie en CV daarom nu naar info@eikenhof.nl.

Vragen?
Heb je vragen over deze stage? Stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op met Remi Oosterveld via 0561 - 45 14 30.

Nieuws