Op de koffie bij Het Hof Van Holland


Geplaatst: 01-08-2017

Dit jaar vieren we 50 jaar Recreatiecentrum De Eikenhof! Wie jarig is trakteert en daarom krijg je als je een week of langer op onze camping verblijft een goodiebag. Gevuld met de leukste cadeautjes van ondernemers uit de omgeving van Paasloo. Bijvoorbeeld het lepeltje van Het Hof Van Holland.

Het Hof Van Holland in Oldemarkt
Het Hof Van Holland is gevestigd in Oldemarkt, aan de Hoofdstraat. Samen met 12 medewerkers runnen Edwin en Jessika Oosterga het restaurant.

Hapje eten
Bij Het Hof Van Holland kun je lunchen vanaf 11.00 uur en a la carte eten vanaf 17.00 uur. Ook is het mogelijk om lekker op het terras te zitten. Bijvoorbeeld met een goed glas wijn of een heerlijk koud getapt biertje.

Snacks
Naast het restaurant heeft Het Hof Van Holland ook een cafetaria. Bij Foodmaster kun je terecht voor snacks en friet. Ook vind je er schepijs in 12 smaken en slagroom softijs.

Specialiteit
De specialiteit van het restaurant zijn de huis gemarineerde spareribs. Gasten komen hier vaak voor terug. Natuurlijk ben jij ook welkom om te komen proeven.

Favoriet van Jessika
Het favoriete gerecht van Jessika zijn de pikante garnalen. “Lekker in combinatie met een frisse salade en een wijntje op het terras.”

Gratis kopje koffie of thee
In de goodiebag vind je een lepeltje. Als je dit lepeltje inlevert bij Het Hof Van Holland krijg je een gratis kopje koffie of thee.

Favoriet van vakantiegangers
In het restaurant komen veel vakantiegangers een hapje eten of wat drinken. “Het populairste onder de vakantiegangers is een kopje koffie of cappuccino met huisgemaakte appeltaart.”

Weerribben in de achtertuin
Jessika vindt de omgeving heel speciaal: “De Weerribben vind je in onze achtertuin, het mooiste gebied van Nederland. Met goede uitvalmogelijkheden naar de grote steden.”

Natuur verkennen
“Tijdens je vakantie moet je hier zeker de mooie natuur verkennen. Bijvoorbeeld door een bootje te huren om vanaf het water heerlijk te genieten. Als ik vakantie heb, ga ik graag naar een zonnige bestemming om heerlijk te luieren.”

Wil je meer weten over Het Hof Van Holland? Bezoek de website of ga naar de Facebook pagina om op de hoogte te blijven. 

Nieuws