Nu ook lunchen bij De Eikenhof


Geplaatst: 23-08-2016

Naast de compleet vernieuwde dinerkaart is nu ook de lunchkaart helemaal vernieuwd! Voor een lekker broodje, royale uitsmijter of de klassieke Burgermeister Eikenhof kom je voor je lunch naar het restaurant van De Eikenhof in Paasloo.

Lunchspecials
Voor de lekkere trek staan er heerlijke lunchspecials op de kaart. Wat dacht je van de stoere Boslodge tosti van knapperig wit brood met kaas, salami, spek, tomaat en rode ui. Of geniet van het Eikenhof 12-uurtje. Een kopje soep naar keuze, 2 sneetjes bruin brood van Bakkerij Boogaard met carpaccio en een ambachtelijke kroket. Voor de vegetariërs is er onder andere het broodje Super Gezond.

Een ei hoort erbij
Geen lunch zonder goede uitsmijter of omelet. En die worden bij De Eikenhof gemaakt met vrije uitloop eieren van boer Jansen uit Paasloo. Deze royale uitsmijters en omeletten zijn dus extra lekker. Bovendien ook vegetarisch te bestellen.

Lunch voor de kids
Ook je (klein)kinderen kunnen heerlijk mee eten! Bijvoorbeeld met een bruin broodje streekjam. Of een zacht wit broodje met een lekkere knakworst. Poffertjes met roomboter en poedersuiker vallen altijd in de smaak . En daarbij drink je natuurlijk een Chocomel, Fristi of ranja.

Ook voor diner, buffetten & arrangementen
Naast de lunch geniet je in het restaurant van De Eikenhof ook van een uitgebreid diner. En geef je een feestje? Dan verzorgen wij een overheerlijk buffet voor al je gasten. Hier vind je meer informatie over het restaurant en alle mogelijkheden.

Kom genieten
Zien we je snel in het restaurant om de nieuwe lunchgerechten te komen proeven? Je bent altijd welkom!

Nieuws