Nieuw: Kevertje Kees Wandelroute


Geplaatst: 22-04-2016

Kevertje Kees woont samen met veel andere dieren in het Paasloërbos. Hij wil jou graag het bos laten zien. Ga je mee op pad? Wandel samen met jonge avonturiers door het bos en kijk of je hem kunt vinden. Kevertje Kees vertelt je ondertussen van alles over het bos en samen gaan jullie leuke dingen doen!

Wandelroute met uitdagende doe-opdrachten
Samen met je vriendjes of klasgenootjes wandel je zo’n 1,5 kilometer door het mooie bos. Tijdens de wandelroute kom je 10 uitdagende doe-opdrachten tegen. Zoals sporen zoeken, bomen meten en bewegen als een dier.

Ook vind je op de routeborden met Kevertje Kees allemaal interessante bosweetjes. De wandelroute duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Met je klas op avontuur
De Kevertje Kees Wandelroute is ook leuk als activiteit met je klas of als kinderfeestje. Ben je met een groep? Reserveer dan even van te voren. Dan weet je zeker dat er genoeg kevermutsjes, tasjes en loeppotjes zijn. Informeer voor de groepstarieven bij de receptie.

Eten, drinken & spelen
Heb je na de wandelroute dorst gekregen? Of heb je zin in een ijsje? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in ons restaurant en snackbar! Ook kun je dan nog even spelen in de gave indoor speeltuin.

Volop pret voor ieder budget 
Het doe-opdrachtenboekje kost €2,50. Voor €5 borg krijg je daarbij de kevermuts, tas en het loeppotje in bruikleen. Die lever je na de wandeltocht weer in. 

Of je kiest voor het doe-opdrachtenboekje, tas, loeppotje en kevermuts voor €7,50. Dan lever je na afloop alleen de kevermuts weer in.

Ga jij mee met Kevertje Kees op pad?
Doe-opdrachten boekjes, tasjes, loeppotjes en kevermutsjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de receptie.

Je krijgt de avontuurlijke groetjes van Kevertje Kees! Zien we je snel?

Nieuws