Gewonnen: Zoover Award Silver


Geplaatst: 11-01-2019

Deze week ontvingen we de felicitaties van Team Zoover Awards. We hebben namelijk de Zoover Award Silver gewonnen! Wat een prachtige beloning van een fantastisch campingseizoen. Bedankt voor al jullie positieve reacties en reviews. Hiermee behoren we tot de topcampings van het land en daar zijn we ontzettend trots op!

Een 8,8 voor De Eikenhof
Deze week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards uitgereikt. Recreatiecentrum De Eikenhof wint een Zilveren Zoover Award. In 2018 zijn er tientallen reviews geschreven door vakantiegangers. In totaal mochten we over de afgelopen jaren ruim 500 reviews ontvangen. Dit heeft een fantastische score van een 8,8 opgeleverd. Bedankt daarvoor!

Zoover over De Eikenhof
"Een gezellige familiecamping waar jong en oud zich goed vermaken. Dat zien we terug op de foto’s van Camping De Eikenhof. Vooral het sanitair en de hygiëne worden hier heel goed beoordeeld. Dat is nog eens onbezorgd kamperen!"

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

Ook jouw review is welkom
Kijk jij met plezier terug op jouw vakantie bij De Eikenhof? Dan doe je ons een groot plezier door dit te belonen met een mooi cijfer op de website van Zoover. Alvast bedankt!

Erkende ANWB camping met 4,5 sterren
Eerder werden we door de ANWB al erkend met maar liefst 4,5 sterren. De inspecteurs van de ANWB waren vorig jaar zomer te gast en hebben dit beloond met een prachtige resultaat.

2019 belooft een fantastisch campingseizoen te worden!

Nieuws