Gesloten tot en met 6 of 28 april


Geplaatst: 17-03-2020

Beste gast,

Na de laatste berichtgeving is het nog duidelijker geworden: het Coronavirus zal de komende periode in ons land blijven. Het landelijke beleid is om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Binnen onze gemeente Steenwijkerland zijn de eerste geregistreerde Corona besmettingen gemeld.

Gesloten tot en met 6 of 28 april 2020
Ook wij voelen de verantwoordelijkheid richting onze gezinnen, gasten en bewoners in de regio. Zelf hebben we binnen onze families personen die tot een risicogroep behoren. Daarom hebben wij besloten om Vakantiepark De Eikenhof te sluiten tot en met 6 april 2020. Wij hanteren hierbij de maatregelen vanuit de overheid. Alle activiteiten worden in ieder geval opgeschort tot die periode.

We vragen jullie om op elkaar te passen en thuis te blijven. Dit betekent dus dat jouw kampeerplek niet toegankelijk is tot en met 6 april. Wordt er een aangepast beleid vanuit de overheid  afgekondigd, dan communiceren wij zo snel mogelijk over eventuele nieuwe maatregelen en data.

Vanaf 7 april is de camping open voor gasten die beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Dit geldt dus voor gasten met een stacaravan, chalet of vakantiewoning. 
Voor alle andere gasten blijft de camping gesloten tot en met 28 april. Kijk hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid
De receptie is alleen per mail en telefonisch (0561 451430) bereikbaar. Heb je vragen over de maatregelen? Dan doe je ons een plezier door deze via de mail te stellen. Zo kunnen wij iedereen zo goed mogelijk beantwoorden.

We rekenen op jullie medewerking en begrip. Laten we dit met elkaar doen, zodat we snel weer samen kunnen genieten van vakantieplezier op De Eikenhof!

Met vriendelijke groet,
Jan, Remi & Roel Oosterveld
Vakantiepark De Eikenhof Paasloo

Nieuws