Nieuws


Het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de leukste activiteiten op de camping en in de omgeving van Paasloo? Houd onze website goed in de gaten en mis niets! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over Recreatiecentrum De Eikenhof. 

Nieuw: kamperen met privé sanitair

24 juni 2020

Vanaf nu kampeer je met privé sanitair op Vakantiepark De Eikenhof! Op een prachtige supercomfortplaats bij de nieuwe recreatievijver. Dat is volop vakantieplezier!

Meer informatie

Vacature: schoonmaakSTER

6 maart 2020

Ben jij een STER in schoonmaken? Dan is dit dé baan voor jou! Dankzij superschone toiletgebouwen zorg jij ervoor dat iedere gast volop vakantieplezier beleeft. Blinkende douches, frisse toiletten en brandschone wastafels. Daar ga jij vol enthousiasme voor.

Meer informatie

Kamperen met prive sanitair

10 februari 2020

Vanaf dit seizoen luxe kamperen met privesanitair.

Meer informatie

Eikenhof wint Zilveren Zoover Award 2019

20 januari 2020

Yes, we hebben de Zoover Award Silver 2019 gewonnen in de categorie Camping Big. Wat een prachtige beloning van een fantastisch campingseizoen! Deze week ontvingen we de felicitaties van Zoover.

Meer informatie

Vacature: medewerker bar & bediening

18 januari 2020

Vakantieplezier begint bij De Eikenhof! Onze camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Zoals een avond lekker eten in het restaurant. Voor dit seizoen zoeken we een medewerker bar & bediening!

Meer informatie

Vacature: keukenhulp

18 januari 2020

Vakantieplezier begint bij De Eikenhof! Onze camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Zoals een avond lekker eten in het restaurant. Voor dit seizoen zoeken we een spontane en hardwerkende keukenhulp!

Meer informatie

Gewonnen: Zoover Award Silver

11 januari 2019

Deze week ontvingen we de felicitaties van Zoover. We hebben de Zoover Award Silver gewonnen! Wat een prachtige beloning van een fantastisch campingseizoen. Bedankt voor al jullie positieve reviews. Hiermee behoren we tot de topcampings van het land en daar zijn we ontzettend trots op!

Meer informatie

Vacature: stagiair(e) Front Office

2 januari 2019

Vakantieplezier begint bij De Eikenhof in Paasloo. Onze 4 sterren camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Voor de receptie zoeken we een enthousiaste mbo-student Leisure & Hospitality niveau 3 of 4.

Meer informatie

Trots: De Eikenhof 2 keer super beoordeeld

6 december 2018

Vanaf 2019 is De Eikenhof een ANWB erkende camping met maar liefst 4,5 sterren. Ook zijn we genomineerd voor de Silver Zoover Award. Hier zijn wij als familie Oosterveld supertrots op!

Meer informatie

CampingLoop 2018

16 juli 2018

Haal je wandel- of hardloopschoenen maar uit de kast! Terug van weggeweest, is dé CampingLoop. Dit jaar wordt deze unieke loop weer opnieuw georganiseerd. Dinsdagavond 7 augustus kun jij de uitdaging aangaan. Kies voor 5 kilometer wandelen of hardlopen.

Meer informatie

Comfort Seizoensplaats

29 september 2017

Vanaf volgend seizoen bieden wij super comfortabele Seizoensplaatsen aan. De zijn extra ruim en voorzien van een eigen waterkraan en afvoer.

Meer informatie

Cadeautjes van Coop Koetsier

16 augustus 2017

50 jaar De Eikenhof! En dat vieren we samen met jou als gast. Daarom krijg je als je een week of langer op onze camping verblijft een goodiebag. Gevuld met de leukste cadeautjes van allerlei ondernemers. Bijvoorbeeld van Coop Koetsier.

Meer informatie

Varen met korting bij Pieter Jongschaap

9 augustus 2017

Feest: 50 jaar Eikenhof! Verblijf jij een week of langer bij ons? Dan trakteren wij op een goodiebag. Gevuld met cadeautjes van ondernemers. Bijvoorbeeld van Recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Meer informatie

Op de koffie bij Het Hof Van Holland

1 augustus 2017

Dit jaar vieren we 50 jaar Eikenhof! Wie jarig is trakteert en daarom krijg je als je een week of langer op onze camping verblijft een goodiebag. Met de leukste cadeautjes van ondernemers uit de omgeving. Bijvoorbeeld het lepeltje van Het Hof Van Holland.

Meer informatie

10% korting bij Schoonheidssalon Leonie

25 juli 2017

50 jaar Eikenhof vieren we samen met jou! Blijf jij een week of langer op onze camping? Dan krijg je een goedgevulde goodiebag cadeau. Gevuld met cadeautjes van ondernemers. Zo ook van Schoonheidssalon Leonie.

Meer informatie

Wallaby weer veilig thuis na ontsnapping

2 juli 2017

Ineens was-ie weg, één van de wallaby’s van recreatiecentrum De Eikenhof. Het beestje, een jong vrouwtje, ontdekte zaterdagmiddag een minuscuul gaatje in het hek van de dierenweide, bedacht zich geen moment en wurmde zich erdoor.

Meer informatie

20% korting bij DA Drogisterij Margo

29 juni 2017

De Eikenhof bestaat 50 jaar! Dat vieren we samen met jou. Blijf je deze zomer een week of langer op de camping? Dan krijg je een goedgevulde goodiebag cadeau. Hierin vind je cadeautjes van allerlei ondernemers uit Paasloo en omstreken. Zo ook van DA Drogisterij Margo uit Oldemarkt.

Meer informatie

Boerenbrok van Bakkerij Boogaard

22 juni 2017

Dit jaar vieren we 50 jaar Eikenhof! Wie jarig is trakteert en daarom krijg je als je een week of langer op onze camping verblijft een goodiebag. Gevuld met de leukste cadeautjes van ondernemers uit de omgeving van Paasloo. Bijvoorbeeld Boerenbrok van Bakkerij Boogaard.

Meer informatie

Feest! 50 jaar Recreatiecentrum De Eikenhof

5 juni 2017

Een bijzondere gebeurtenis dit jaar! Op 6 juni 2017 is het precies 50 jaar geleden dat de familie Oosterveld De Eikenhof officieel liet openen. Daarom kijken zij op 6 en 9 juni feestelijk terug op 50 jaar campinghistorie.

Meer informatie

Vacature: 2 stagiaires voor het animatieteam

29 maart 2017

Onze 4 sterren camping biedt vakantiegangers alles voor een heerlijk verblijf. Op de camping is altijd wat te beleven voor jong en oud. Voor 2 mbo studenten van niveau 2 of 3 hebben we nog plaats in het animatieteam.

Meer informatie

Nu ook lunchen bij De Eikenhof

23 augustus 2016

Naast de compleet vernieuwde dinerkaart is nu ook de lunchkaart helemaal vernieuwd! Voor een lekker broodje, royale uitsmijter of de klassieke Burgermeister Eikenhof kom je voor je lunch naar het restaurant van De Eikenhof in Paasloo.

Meer informatie

Freerunning op de camping

10 augustus 2016

Freerunning is een spectaculaire sport! En dat kun je nu doen bij camping De Eikenhof. Verplaats je zo snel mogelijk over alle obstakels in het bos. Maak adembenemende salto’s, spring en klim!

Meer informatie

Catering op locatie

18 juli 2016

Ter gelegenheid van een verjaardag mochten we catering op locatie verzorgen in Paasloo. Naast de catering op locatie verzorgden we ook de aankleding. Het tuinfeest was een groot succes!

Meer informatie

Alpacababy Maya knuffelt met Sanne

8 juni 2016

Maya. Dat is de nieuwe naam van de pasgeboren alpaca op Recreatiecentrum De Eikenhof. Sanne Denkers bedacht de naam en mocht de kleine Maya op de arm nemen.

Meer informatie

Hartverwarmend: alpaca Nora zet schattige baby op aarde

2 juni 2016

Daags na de officiële opening van het klimbos is Recreatiecentrum De Eikenhof verrast met de geboorte van een alpaca.

Meer informatie

Nieuwe menukaart!

28 april 2016

Het keukenteam van De Eikenhof heeft de afgelopen weken vol passie gewerkt aan een nieuwe menukaart met de lekkerste gerechten!

Meer informatie

Nieuw: Kevertje Kees Wandelroute

22 april 2016

Speciaal voor jonge avonturiers! Kevertje Kees woont samen met veel andere dieren in het bos. Hij wil jou dit graag laten zien. Ga je mee?

Meer informatie

Avontuurlijk klimbos in Paasloo

17 juli 2015

Een gezamenlijk initiatief van de Eikenhof, Krolsbergen en Villapark Weerribben is het plan Avontuurlijk Paasloo. Het streven is om april volgend jaar open te gaan.

Meer informatie

Campings in Paasloo breiden fors uit

17 juli 2015

Ze zitten allebei in hetzelfde traject: buurcampings de Eikenhof en Krolsbergen. Beiden hebben ambitieuze uitbreidingsplannen.

Meer informatie

Gratis Eikenhof app voor vakantiegemak

20 maart 2015

Kampeer je op de Eikenhof? Download nu de gratis Eikenhof app! Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste activiteiten.

Meer informatie