Freerunning op de camping


Geplaatst: 10-08-2016

Freerunning is een spectaculaire sport! En dat kun je nu doen bij camping De Eikenhof. Verplaats je zo snel mogelijk over alle obstakels in het bos. Maak adembenemende salto’s, spring en klim. Het kan allemaal in het nieuwste freerunning parcours van Nederland!

Nieuw freerunning parcours
Deze zomer is er een spectaculair freerunning parcours gebouwd naast onze camping. Dit parcours met allerlei muren en rekken biedt genoeg uitdaging voor iedereen! Als freerunner ervaar je hier het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht.

Obstakels voor elk niveau
De obstakels die je tegenkomt zijn echte uitdagingen. Hier kun je uren springen, draaien en flowen. Door vaker te freerunnen leer je het steeds beter. Met vloeiende bewegingen ga jij straks als een speer langs alle obstakels.

Stoere sport
Freerunning is een stoere sport voor jongens én meiden. Samen heb je plezier en wissel je ervaringen en trucs uit. Zo ontstaan er ook weer nieuwe vriendschappen.

Nieuwe energie opdoen
Van zo’n uitdagend freerunning parcours krijg je natuurlijk dorst. Je bent altijd welkom in ons restaurant voor een verkoelend drankje of ijsje. Of voor een lekkere lunch of diner. Zo kun jij er weer vol energie tegenaan!

Bijzondere locatie
Het freerunning parcours is onderdeel van Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Middenin het Paasloërbos vind je het mooie parcours, helemaal gemaakt van superstevig Robinia hardhout. Het ontwerp is gemaakt door 2 ervaren freerunners uit Oldemarkt.

Bekijk deze video en krijg alvast een indruk van het freerunnen naast onze camping! 

Gratis entree & elke dag open
De toegang tot het bos en het gebruik van het freerunning parcours naast de camping is helemaal gratis! Het parcours is 7 dagen per week geopend.

Freerunning is voor iedereen!
Daag jezelf uit en ga buiten freerunnen in de schitterende omgeving van Paasloo. Zien we je snel bij camping De Eikenhof?

Het gebruik van het freerunning parcour is op eigen risico.

Nieuws