Eikenhof wint Zilveren Zoover Award 2019


Geplaatst: 20-01-2020

Deze week ontvingen we de felicitaties van Zoover. We hebben namelijk de Zoover Award Silver 2019 gewonnen in de categorie Camping Big! Wat een prachtige beloning van een fantastisch campingseizoen. Bedankt voor al jullie positieve reacties en reviews. Hiermee behoren we tot de beste camping van het land en daar zijn we ontzettend trots op!

8,8 voor De Eikenhof
Afgelopen week zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards uitgereikt. Recreatiecentrum De Eikenhof heeft een Zilveren Zoover Award in de categorie Camping Big gewonnen. Vorig jaar zijn er tientallen reviews geschreven door vakantiegangers. In totaal mochten we over de afgelopen jaren ruim 600 reviews ontvangen. Dit heeft een fantastische score van een 8,8 opgeleverd. Bedankt daarvoor!

Zoover over De Eikenhof
"Een gezellige familiecamping waar jong en oud zich goed vermaken. Dat zien we terug op de foto’s van camping De Eikenhof. Vooral het sanitair en de hygiëne worden hier heel goed beoordeeld. Dat is nog eens onbezorgd kamperen!"

Campinggasten over De Eikenhof
Zomaar een paar reacties van onze gasten op Zoover:

  • “3 weken een heerlijke zomervakantie gehad. Nette, gezellige camping, gelegen vlakbij natuurpark de Weerribben. Heerlijk om fietstochtjes te maken.”
  • “Fraai park met goede voorzieningen en een geweldig team!”
  • “Wat een prachtige vakantie op deze veelzijdige camping. We stonden aan de bosrand op een prachtig veld. Ruime plek. Met de honden liepen we zo het bos in voor een mooie wandeling. Op de camping is zoveel te doen voor de kids, het zwembad, de dierenweide, de speeltuin.... en het is overzichtelijk. Er was ook animatie, maar de kids hebben zich zo vermaakt dat we hier amper gebruik van hebben gemaakt. Het sanitair was heel schoon. Superfijn. Wij komen weer!”
  • “Met vrienden deelgenomen aan een fietsweek. Geweldig georganiseerd met koffie en gebak onderweg en 'avonds een 3 gangendiner. Elke fietstocht bood bezienswaardigheden. Ook een glutenvrij dieet was geen probleem. Kortom een geweldige fietsweek georganiseerd door vakmensen die weten hoe je een topcamping moet runnen.”
  • “Wij hebben weer een geweldige tijd gehad op de camping van de Eikenhof. Vriendelijke eigenaren en zeer gastvrij. Heerlijk gegeten in het restaurant. Gezellige afsluiting van het seizoen met een heerlijk buffet. Vast niet de laatste keer dat we hier waren.”

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen.

Ook jouw review is welkom
Kijk jij met plezier terug op jouw vakantie bij De Eikenhof? Dan doe je ons een groot plezier door dit te belonen met een mooi cijfer op de website van Zoover. Alvast bedankt!

Wederom 4,5 sterren van de ANWB
Ook werden we door de ANWB wederom erkend met maar liefst 4,5 sterren. De inspecteurs van de ANWB waren vorig jaar ook bij ons te gast en hebben dit beloond met een prachtig resultaat.

2020 gaat een fantastisch campingseizoen worden!

Nieuws