Catering op locatie


Geplaatst: 18-07-2016

Ter gelegenheid van een verjaardag mocht De Eikenhof catering op locatie verzorgen in Paasloo. Samen met de jarige hebben we het hele programma op maat samengesteld. Naast de catering op locatie verzorgden we ook de aankleding. Het tuinfeest was een groot succes!

Feestelijk ontvangst
De ruim 75 gasten werden ontvangen met prosecco en petit fours. Natuurlijk stonden er ook alcoholvrije bubbels klaar.

Hapjes op spiesjes
Daarna volgden de hapjes die we allemaal serveerden op spiesjes. Om de spiesjes aan de gasten te presenteren, maakten we robuuste houten planken waar we de spiesjes in konden steken. Alle hapjes waren zelfgemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke combinatie van watermeloen, feta en munt.

Van bier tot fresh lemonades
Vanuit de mobiele bar met tap kregen de gasten een lekker koud biertje, wijnen geselecteerd door de gastheer en fris. Gasten konden ook zelf verfrissende fresh lemonades tappen. Een gezond drankje zonder toegevoegde suikers en E-nummers. Bovendien een echte eyecatcher op de bar.

BBQ
Op een stoere smoker grill barbecue bereidden we vervolgens allerlei lekkere spiesen:

  • Gamba’s
  • Biefstuk
  • Groente
  • Saté
  • Zalm

Naast de bar stond een lange tafel met versgebakken breekbroden en allerlei homemade smeersels. Zoals tzatziki, aioli en Griekse yoghurt dip.

Styling
Deze locatie leende zich natuurlijk perfect voor een landelijke aankleding. Over het witte tafellinnen legden we lopers van jute. Op de boomstamschijven zetten we vaasjes met gipskruid en glazen potjes met waxinelichtjes. De schijven maakten we van een boomstam die we nog hadden liggen. Zo creëerden we een echt sfeerelement op tafel.

Geslaagd!
Samen met de jarige en de gasten kijken we terug op een heel geslaagd tuinfeest. De reacties over de catering op locatie waren enthousiast!

Foto’s catering op locatie
De foto’s van het tuinfeest bekijk je op onze Facebook pagina.

Bij jou thuis catering op locatie
Ben jij ook op zoek naar catering op locatie in de omgeving van Paasloo? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@eikenhof.nl of 0561 - 45 14 30. Samen met jou bekijken we graag wat de mogelijkheden bij jou zijn!

Nieuws