Boerenbrok van Bakkerij Boogaard


Geplaatst: 22-06-2017

Dit jaar vieren we 50 jaar Recreatiecentrum De Eikenhof! Wie jarig is trakteert en daarom krijg je als je een week of langer op onze camping verblijft een goodiebag. Gevuld met de leukste cadeautjes van ondernemers uit de omgeving van Paasloo. Bijvoorbeeld Boerenbrok van Bakkerij Boogaard.

Bakkerij Boogaard in Oldemarkt
Bakkerij Boogaard vind je aan de Hoofdstraat in Oldemarkt. Pieter en Nicolette Boogaard runnen sinds 1 juni 2005 de bakkerij met zo’n 10 medewerkers.

Lekkerste broden, taarten & koekjes
In de bakkerij worden de lekkerste broden, taarten en koekjes gemaakt en verkocht. Zo hebben ze 31 soorten brood. Zoals:

  • Wit
  • Bruin
  • Volkoren
  • Meergranen
  • Koolhydraatarm
  • Desem
  • Glutenvrij

Ook vind je er bolletjes en harde broodjes. Er worden verschillende taarten, gebakjes, koekjes, hartige broodjes en ontbijtkoeken gemaakt.

3 specialiteiten
Bakkerij Boogaard heeft 3 specialiteiten:

  1. Boerenbrok: een zachte speculaas met een bijzondere smaak. Dit vind je ook in de goodbiebag. Lekker! Deze specialiteit van de regio moet je geproefd hebben.
  2. Weerribben Weelde: een soort suikerbrood met nootjes, rozijnen en een vleugje mokka.
  3. Goudenhandjes: een roomboterkoekje met kaneel. Deze koekjes staan voor het wapen van Oldemarkt.


Favorieten van toeristen
In de bakkerij komen veel toeristen. Het populairst onder de toeristen zijn de Weerribben Weelde, Boerenbrok, gebak en hartige broodjes.

Favorieten van de bakker
Eigenaresse Nicolette is gek op Weerribben Weelde, bosvruchtengebakjes en de meergranenbroden. Deze zijn dan ook haar favorieten lekkernijen uit de bakkerij.

Rust & natuur
Het leuke aan deze omgeving vindt Nicolette de rust die de mensen uitstralen. En de mooie natuur. “Wat je echt gedaan moet hebben tijdens je vakantie in deze regio? Lekker varen in de Weerribben met een kano of fluisterbootje!”.

Ideale vakantie
Nicolette: “Tijdens mijn ideale vakantie ga ik lekker uitrusten en er af en toe op uit om leuke dingen te doen of te zien.”

Meer info
Meer informatie vind je op de Facebook pagina van Bakkerij Boogaard 

Nieuws