20% korting bij DA Drogisterij Margo


Geplaatst: 29-06-2017

Recreatiecentrum De Eikenhof bestaat 50 jaar! En dat vieren we samen met jou, als gast. Blijf je deze zomer een week of langer op de camping? Dan krijg je een goedgevulde goodiebag cadeau. Hierin vind je cadeautjes van allerlei ondernemers uit Paasloo en omstreken. Zo ook van DA Drogisterij Margo uit Oldemarkt.

Dé drogist van Oldemarkt
DA Drogisterij Margo is gevestigd in de Hoofdstraat van Oldemarkt. Margo Veenstra is eigenaresse. Naast dit filiaal runt ze nog 2 andere filialen. Deze vind je in Havelte en Noordwolde. Sinds een jaar zit de DA drogist ook in Oldemarkt.

Van zonnebrand tot sieraden
In de winkel van Margo vind je alles wat je in een drogisterij mag verwachten. Zoals:

  • Geneesmiddelen en voedingssupplementen 
  • Producten voor lichaamsverzorging
  • Sieraden en haarmode
  • Zonnebrand en aftersun
  • Cadeautjes en buitenspeelgoed
  • Make-up en parfum
  • Stomerij service

Ben je iets vergeten in te pakken voor je vakantie? Of moet je je toilettas hoognodig aanvullen? Dan kun je prima bij Margo terecht.

Specialiteit
De specialiteit van Margo? Aandacht voor jou én goed advies!

Favorieten van Margo
“Mijn favoriete product in de zomer is zonnebrand van Vision. Ook ideaal voor kinderen en als je een gevoelige huid hebt. Wat niet mag ontbreken in je toilettas is Anti-mug met deet. Dat kun je goed gebruiken hier in de Weerribben.”

Shoppen met korting
In de goodiebag vind je een pakje pleisters van DA. En een kortingsbon waarmee je maar liefst 20% korting krijgt op een artikel naar keuze.

Vakantietip van Margo
“Geniet van de mooie omgeving! En smeer je goed in als je buiten bent, laat je niet verbranden.”

Genieten van de gastvrijheid
“Ik vind de Weerribben een ontzettend mooie omgeving. Hier kan ik echt genieten van de natuur, de rust en de activiteiten. Je kan hier fietsen, varen, op het terras zitten en er zijn leuke winkeltjes. Ook zijn de mensen aardig en gastvrij.”

Klimmen, varen & fietsen
“Wat je hier gedaan moet hebben tijdens je vakantie? Klimmen in Klimbos Avontuurlijk Paasloo! En natuurlijk lekker varen in de Weerribben. Ik ga graag fietsen met de kinderen. En dan op het terras een drankje drinken of een ijsje eten.”

Ideale vakantie
“Tijdens mijn ideale vakantie gaan we met de vouwwagen naar een leuke camping. Waar ook veel te doen is voor de kinderen. Lekker relaxen aan het strand of bij het zwembad. En de omgeving verkennen.”

Meer info
Meer informatie over de winkel vind je op de website van DA Drogisterij Margo Oldemarkt

Nieuws