10% korting bij Schoonheidssalon Leonie


Geplaatst: 25-07-2017

50 jaar Recreatiecentrum De Eikenhof vieren we samen met jou! Blijf jij een week of langer op onze camping? Dan krijg je een goedgevulde goodiebag cadeau. Gevuld met de leukste cadeautjes van ondernemers uit de omgeving van Paasloo. Zo ook van Schoonheidssalon Leonie.

Schoonheidssalon Leonie
Schoonheidssalon Leonie vind je in Oldemarkt. Leonie Vaartjes, 24 jaar, is de trotse eigenaresse van haar eigen schoonheidssalon. Haar salon is gelegen aan huis en bevindt zich op de begane grond. Persoonlijke aandacht waarbij totale ontspanning centraal staat, vindt Leonie het belangrijkste.

Behandelingen
In de schoonheidssalon van Leonie kun je terecht voor allerlei behandelingen:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Ontharen 
  • Massages 
  • Voetverzorging
  • Gellak

Leonie haar favoriet
De favoriete behandeling van Leonie is de maandbehandeling. “Iedere maand heb ik een nieuwe behandeling voor een speciale actieprijs. Deze behandeling bestaat altijd uit een combinatie van een gezichtsbehandeling met bijvoorbeeld de verzorging van handen, voeten of een heerlijke massage van het lichaam.”

10% korting
In de goodiebag vind je een flyer waarmee je 10% korting krijgt op een behandeling naar keuze! Ook krijg je bij besteding van €45 of meer een gratis nagellak van Golden Rose.

Zomertip van Leonie
Een handige vakantietip van Leonie: “Alle zonnestralen zorgen ervoor dat onze gezichtshuid soms flink te leiden heeft. Om de vochtbalans goed op peil te houden, is het heerlijk om voor het slapen gaan een gelmasker aan te brengen. Die laat je de hele nacht zitten. Zo heeft het gelmasker de hele nacht de tijd om goed zijn werk te doen!”

Fijne omgeving
“Ik vind deze omgeving fijn en gemoedelijk. Ook vind ik het prettig dat je hier middenin het mooie natuurgebied zit, én dat je binnen een uur rijden al in één van de grote steden bent.”

Klimmen & varen
“Als je in deze omgeving op vakantie gaat, moet je zeker gaan klimmen in Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Zelf ga ik graag varen in een fluisterboot, genieten van de zon en van het mooie natuurgebied.”

Ideale vakantie
De ideale vakantie van Leonie is om in het vliegtuig te stappen richting Italië. In een mooie ingerichte tent voor zo’n 2 weken op de grootste camping van het Gardameer. Zo ben je van alle gemakken voorzien. “Ik kan gigantisch genieten van het luxe leven in hotels op tropische bestemmingen, maar de camping in Italië heeft toch echt mijn hart veroverd. Deze vakantie zou ik graag snel overdoen!”

Meer info
Voor meer informatie over Schoonheidssalon Leonie bezoek je haar website of haar Facebook pagina.

Nieuws