Chaletpark De Eikenhof


DE EIKENHOF BREIDT UIT
De komende tijd wordt er gewerkt aan de uitbreidingsplannen van De Eikenhof. Aan de zuidkant van de camping wordt een compleet nieuw terrein ingericht. Vanaf het seizoen van 2020 zijn de eerste chaletplaatsen beschikbaar. De Eikenhof is het hele jaar geopend. Zo kun je dus optimaal genieten van je vakantieverblijf!

Recreatieplas
Middenin het nieuwe gedeelte ligt een grote recreatieplas. In deze recreatieplas kun je varen en vissen. Vanuit een aantal chalets heb je prachtig uitzicht op de vijver.

Ruime chaletplaatsen
Comfortabel genieten kan straks op de ruime chaletplaatsen. De kavels variëren in grootte van 140 tot ruim 350 m2. Alle plaatsen worden voorzien van:

  • 25 ampère stroomaansluiting
  • Vaste propaan gasaansluiting
  • Wateraansluiting
  • Rioolaansluiting
  • Hemelwaterafvoer
  • Centrale antenne aansluiting
  • Internetsignaal in de chalet
  • 1 eigen parkeerplaats

Ook heb je de mogelijkheid om een chalet met overkapping te plaatsen. Dit kan tot maar liefst 70 m2.

In totaal worden er 89 chaletplaatsen ingericht. Tijdens de eerste fase worden er 25 chaletplaatsen gerealiseerd. Daarnaast worden er zo’n 100 kampeerplaatsen aangelegd op het nieuwe terrein.
De diverse nieuwe bomen en struiken die hier worden geplaatst zijn inheemse planten die verschillende mooie kleuren hebben.

Ook als investering zijn er prima mogelijkheden.  Een chalet verhuren aan het water behoort zeker tot de mogelijkheden.

Bekijk hier de beschikbare kavels

Modellen chalets
Samen met chaletbouwer Arcabo zijn er een diverse chalets samengesteld die geplaatst worden op het park. Alle modellen en mogelijkheden zijn te bekijken in de showroom van Arcabo in Nieuwleusen. Dit is ongeveer 30 minuten rijden vanaf De Eikenhof. Ook kun je de chalets alvast bekijken in de online brochure.
Maar ook bij Duntep Chalets in Staphorst kun je terecht voor een je tweede huis. Deze bouwer vindt je op zo'n 20 minuten van ons vakantiepark.

Bekijk hier de online brochure 

Kom langs
Heb je belangstelling voor een chaletplaats? Je bent altijd welkom voor meer informatie!