Faciliteiten

Zwembad met peuterbad


Capfun Vakantiepark De Eikenhof is een 4-sterren camping in Overijssel met zwembad. Het verwarmde buitenzwembad (verwarmd vanaf juni) biedt waterpret voor jong én oud. Tijdens je verblijf op de camping maak je gratis gebruik van het zwembad. Naast vakantieplezier dus ook volop zwemplezier!

 

Voordelen van het zwembad
Dit zijn de voordelen van onze camping in Overijssel met zwembad:
                                 Bekijk de panorama
  • Groot buitenzwembad
  • Ligweide
  • Kinderbad
  • Duurzaam verwarmd
  • Speeltoestellen

Verwarmd buitenzwembad
Het grote verwarmde buitenzwembad is 16 bij 8 meter. De diepte van het zwembad is 1.40 meter. Het zwembadwater is heerlijk warm, zo’n 25 graden. (verwarmd vanaf juni)

Peuterbad

Het peuterbad voor de allerkleinsten is 40 centimeter diep. De grote paddenstoel in het midden zorgt voor uren speelplezier.

Waterpret voor jong & oud
Het verwarmde zwembad op onze camping in Overijssel is geschikt voor alle leeftijden. Iedere ochtend is er van 10.00 tot 11.00 uur een ouderenuurtje. Gasten ouder dan 55 jaar kunnen dan een uur lang in alle rust zwemmen. Voor de jeugd organiseren we in de zomer 1 keer per week discozwemmen. Compleet met de laatste hits en discolampen.

Iedere dag geopend
Het zwembad is dagelijks geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Topscore op Zoover
Op Zoover.nl scoort het zwembad van De Eikenhof ruim een 8! Een aantal reacties van gasten:

  • “Lekker verwarmd zwembad voor jong en oud”
  • “De camping heeft zelf een leuk zwembad”
  • “Schoon en mooi zwembad” 

Relaxen & zonnen bij het zwembad
Op onze camping met zwembad in Overijssel is er natuurlijk ook ruimte om lekker te ontspannen. Rondom het zwembad is er genoeg plek om je handdoek neer te leggen en van de zon te genieten. Maar je kunt natuurlijk ook de verkoeling opzoeken en in de schaduw gaan zitten.

Gratis zwemmen
Als gast van De Eikenhof maak je gratis gebruik van het zwembad. Momenteel mogen alleen gasten gebruik maken van het zwembad. Vriendjes en familie of dorpsgenoten zijn nu niet toegestaan in ons zwembad.  

Verwarmd met zonne-energie
Het zwembadwater wordt grotendeels verwarmd met zonne-energie. Hiervoor liggen er 8 zonnepanelen op het dak. Een duurzaam verwarmd zwembad dus!

Altijd schoon water
De kwaliteit van het zwembadwater is natuurlijk belangrijk. Daarom meten we iedere dag de waardes van het zwembadwater. Zo ben je altijd zeker van schoon zwembadwater.

Sanitair
Na het zwemmen je afspoelen onder de douche of gebruik maken het toilet? Dat kan ook! Bij het zwembad op onze camping in Overijssel vind je douches en toiletten. Ook is er genoeg ruimte om je zwemspullen neer te leggen.