Faciliteiten

Restaurant, snackbar, broodjesservice & buffetten


Restaurant

Bekijk de panorama

Het Pannenkoekenhuis/restaurant Toos is in het seizoen iedere dag geopend. Op de menukaart vind je allerlei heerlijke gerechten. Als voorgerecht bijvoorbeeld een heerlijke tomatensoep. Onze bestseller? De overheerlijke Schnitzel Toos! Die moet je geproefd hebben tijdens je vakantie. Een heerlijke schnitzel met gebakken ui, spek en champignons. Of wat dacht je van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek? Je diner feestelijk afsluiten doe je met één van de desserts. Zoals een Coupe Eikenhof. 

Snackbar
Natuurlijk kan een snelle maaltijd ook altijd! In de snackbar haal je lekkere frietjes met een snack. Of een softijsje, het favoriete ijs van onze gasten. Ook kun je in de snackbar take away bestellen, lekker makkelijk. 

Warme broodjes
Wil je 's morgens genieten van lekkere warme broodjes bij je ontbijt, een lekkere brunch of ben je wat boodschappen vergeten? De bakker komt 2x per dag bij ons op de camping. Bij de receptie kunt u een code scannen waardoor u in een bestelomgeving komt. Lukt het niet met de app, dan kunt u altijd even bellen met of naar de receptie lopen, dan bestellen wij voor je. De broodjes zijn vanaf 09.00 uur op te halen bij de receptie

Dat wordt genieten tijdens je vakantie!

Snackbar

De snackbar ontbreekt niet op Capfun Vakantiepark de Eikenhof. Je kunt hier dagelijks terecht voor een ruime keuze aan diverse snacks.
Ook het heerlijke softijs moet je zeker eens geproefd hebben. 

 

 

Meer informatie

Pannenkoekenhuis/restaurant & snackbar Toos

Welkom in Pannenkoekenhuis & restaurant Toos. Hier kun je terecht voor een heerlijke maaltijd. 

Meer informatie

Arrangementen

Gezellig even weg met elkaar, genieten van een hapje en drankje afgewisseld met een leuke activiteit. 
Bekijk onze verschillende arrangementen. Ook voor kinderfeestjes.

Meer informatie