Faciliteiten

Restaurant, snackbar, broodjesservice & buffetten


Restaurant

Bekijk de panorama

Het restaurant is in het seizoen iedere dag geopend. Op de menukaart vind je allerlei heerlijke gerechten. Als voorgerecht bijvoorbeeld een heerlijke tomatensoep. Onze bestseller? De overheerlijke Schnitzel Eikenhof! Die moet je geproefd hebben tijdens je vakantie. Een heerlijke schnitzel met gebakken ui, spek en champignons. Je diner feestelijk afsluiten doe je met één van de desserts. Zoals een Coupe Eikenhof. 

Snackbar
Natuurlijk kan een snelle maaltijd ook altijd! In de snackbar haal je lekkere frietjes met een snack. Of een softijsje, het favoriete ijs van onze gasten. Ook kun je in de snackbar meeneemmaaltijden bestellen, lekker makkelijk. 

Warme broodjes
Wil je 's morgens genieten van lekkere warme broodjes bij je ontbijt, laat ons dit dan even weten en elke morgen worden deze vers gebakken.

Dat wordt genieten tijdens je vakantie!

Restaurant

Welkom in ons restaurant. Hier kun je terecht voor een heerlijke maaltijd. 

Meer informatie

Snackbar

De snackbar ontbreekt niet op de Eikenhof. Je kunt hier dagelijks terecht voor een ruime keuze aan diverse snacks.
Ook het heerlijke softijst moet je zeker eens geproeft hebben. 

Meer informatie

Arrangementen

Gezellig even weg met elkaar, genieten van een hapje en drankje afgewisseld met een leuke activiteit. 
Bekijk onze verschillende arrangementen. Ook voor kinderfeestjes.

Meer informatie

Buffetten in restaurant de Eikenhof

We organiseren ook maaltijden voor grote groepen (tot 150 personen). Heeft u iets te vieren? Misschien bent u met een grote reisgroep op de camping en wilt u graag samen genieten van een heerlijke maaltijd en samen wat drinken… Hier hebben we ook aan gedacht. De opties en prijzen zijn zeer divers.

Meer informatie

Verse broodjes & ontbijtservice

Begin iedere dag van je vakantie goed met versgebakken broodjes. Of kies voor een compleet verzorgd ontbijt met onze ontbijtservice.

Meer informatie