Faciliteiten

Restaurant, snackbar, broodjesservice & buffetten


Restaurant

Bekijk de panorama

Het restaurant is in het seizoen iedere dag geopend. Op de menukaart vind je allerlei heerlijke gerechten. Als voorgerecht bijvoorbeeld een heerlijke tomatensoep. Onze bestseller? Schnitzel de Eikenhof. Die moet je geproefd hebben tijdens je vakantie. Een heerlijke schnitzel met gebakken ui, spek en champignons. Je diner feestelijk afsluiten doe je met één van de desserts. Zoals een heerlijke vruchtensorbet. 

Snackbar
Natuurlijk kan een snelle maaltijd ook altijd! In de snackbar haal je lekkere frietjes met een snack. Of een softijsje, het favoriete ijs van onze gasten. Ook kun je in de snackbar take away bestellen, lekker makkelijk. Bezorgen op de camping? Dat kan ook! 

Warme broodjes
Wil je 's morgens genieten van lekkere warme broodjes bij je ontbijt, een lekkere brunch of ben je wat boodschappen vergeten? De bakker komt 2x per dag bij ons op de camping. Bij de receptie kun je een code scannen waardoor je in een bestelomgeving komt. Lukt het niet met de app, dan kun je altijd even bellen met ons of naar de receptie lopen, dan bestellen wij voor je. De broodjes zijn vanaf 09.00 uur op te halen bij de receptie

Dat wordt genieten tijdens je vakantie!

Snackbar

De snackbar ontbreekt niet op Vakantiepark de Eikenhof. Je kunt hier dagelijks terecht voor een ruime keuze aan diverse snacks.
Ook het heerlijke softijs moet je zeker eens geproefd hebben. 

 

 

Meer informatie

Restaurant & snackbar

Welkom bij Restaurant De Eikenhof. Hier kun je terecht voor een lekkere lunch, heerlijke maaltijd of gewoon gezellig borrelen aan de bar.

Meer informatie

Arrangementen

Gezellig even weg met elkaar, genieten van een hapje en drankje afgewisseld met een leuke activiteit. 
Bekijk onze verschillende arrangementen op de camping. Op dit moment hebben we geen vaste arrangementen. 

Meer informatie