Faciliteiten


Op Vakantiepark De Eikenhof hoeft niemand zich te vervelen! Voor jong en oud bieden we heel veel voorzieningen en activiteiten. Maar natuurlijk mag u ook gewoon helemaal niets doen. Vakantie vult u in zoals u dat wilt!


Zwembad met peuterbad

Vakantiepark De Eikenhof is een 4-sterren camping in Overijssel met zwembad. Het verwarmde buitenzwembad biedt waterpret voor jong én oud. Tijdens je verblijf op de camping maak je gratis gebruik van het zwembad. Naast vakantieplezier dus ook volop zwemplezier!

Meer informatie

Restaurant, snackbar, broodjesservice & buffetten

Op Capfun Vakantiepark De Eikenhof vind je een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten, een snackbar voor de lekkerste snacks en een mooi terras om te genieten. 

Meer informatie

Horeca- en Animatieruimte Loods12

Dé nieuwe horeca- en animatieruimte van Capfun Vakantiepark de Eikenhof. Geschikt voor veel mooie feestjes, gezellige avonden en vermaak voor kids.

Meer informatie

Indoor speeltuin

Een uitkomst als het weer wat minder is! Heerlijk spelen, klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Onze overdekte speeltuin is dan gratis toegankelijk voor kinderen die te gast zijn op Capfun Vakantiepark de Eikenhof. 

Meer informatie

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Even lekker actief bezig tijdens je vakantie?
Dat kan in het Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Meer informatie

Speeltuin

Midden op de camping ligt het grote speeldorp, waar kinderen van alle leeftijden zich verzamelen en vriendjes maken!

Meer informatie

Fietsverhuur

Fietsen in de Weerribben
Een van de leukste manieren om de Weerribben Wieden te ontdekken is op de fiets. Fietsend geniet je van de vele bos-, water-, en rietomgevingen. 
Bij ons kunt u zowel comfortabele elektrische Stella fietsen als standaard fietsen huren. 

Meer informatie

Sportvelden

Voor de sportievelingen onder ons... en natuurlijk voor alle kinderen die van voetballen houden! Bij Vakantiepark de Eikenhof kom je echt geen beweging te kort, want hier kan je voetballen op ons speciale panna voetbalveld. En natuurlijk zijn er ook sportvelden, een voetbalveld en een volleybalveld.

Meer informatie

Animatieteam

Wij zijn Animatiecompagnie en deze zomer komen wij een heleboel leuke dingen voor je organiseren! Er komt een animatieprogramma voor het hele gezin, voor onze kleine campingvriendjes én speciaal voor youngsters van 12 jaar en ouder. 

Meer informatie

Modern sanitair

Met de moderne sanitaire voorzieningen kampeert u met alle comfort die u tijdens uw kampeervakantie wenst.

Meer informatie