Faciliteiten


Op Vakantiepark De Eikenhof hoeft niemand zich te vervelen! Voor jong en oud bieden we heel veel voorzieningen en activiteiten. Maar natuurlijk mag u ook gewoon helemaal niets doen. Vakantie vult u in zoals u dat wilt!


Zwembad met peuterbad

Recreatiecentrum De Eikenhof is een 4-sterren camping in Overijssel met zwembad. Het verwarmde buitenzwembad biedt waterpret voor jong én oud. Tijdens je verblijf op de camping maak je gratis gebruik van het zwembad. Naast vakantieplezier dus ook volop zwemplezier!

Meer informatie

Restaurant, snackbar, broodjesservice & buffetten

Op Vakantiepark De Eikenhof vind je een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten, een snackbar voor de lekkerste snacks en een mooi terras om te genieten.

Meer informatie

Horeca- en Animatieruimte Loods12

Dé nieuwe horeca- en animatieruimte van De Eikenhof. Geschikt voor veel mooie feestjes, gezellige avonden en vermaak voor kids.

Meer informatie

Indoor speeltuin

Een uitkomst als het weer wat minder is! Heerlijk spelen, klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Onze overdekte speeltuin is dan gratis toegankelijk voor kinderen die te gast zijn op de Eikenhof. 

Meer informatie

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Even lekker actief bezig tijdens je vakantie?
Dat kan in het Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Meer informatie

Speeltuin

Midden op de camping ligt het grote speeldorp, waar kinderen van alle leeftijden zich verzamelen en vriendjes maken!

Meer informatie

Fietsverhuur

Fietsen in de Weerribben
Een van de leukste manieren om de Weerribben Wieden te ontdekken is op de fiets. Fietsend geniet je van de vele bos-, water-, en rietomgevingen. 
Bij ons kunt u zowel comfortabele elektrische Stella fietsen als standaard fietsen huren. 

Meer informatie

Sportvelden

Voor de sportievelingen onder ons... en natuurlijk voor alle kinderen die van voetballen houden! Bij de Eikenhof kom je echt geen beweging te kort, want hier kan je voetballen op ons speciale panna voetbalveld. En natuurlijk zijn er ook sportvelden, een voetbalveld en een volleybalveld.

Meer informatie

Kinderboerderij

Samen de geitjes voeren, konijntjes aaien... op de kinderboerderij is er altijd wel wat te zien en te beleven. En heb je onze kangaroes al gezien? Alle dieren vinden het gezellig als je even langskomt!

Meer informatie

Animatieteam

Wij zijn Animatiewerk en deze zomer komen wij een heleboel leuke dingen voor je organiseren! Er komt een animatieprogramma voor het hele gezin, voor onze kleine campingvriendjes én speciaal voor youngsters van 12 jaar en ouder. 

Meer informatie

Modern sanitair

Met de moderne sanitaire voorzieningen kampeert u met alle comfort die u tijdens uw kampeervakantie wenst.

Meer informatie

Werkplaats voor onderhoud aan caravan of camper

Ook voor onderhoud aan je caravan of camper
kun je prima bij de Eikenhof terecht.

 

Meer informatie