Bouwen


Wat leuk dat je bij ons te gast bent! Met veel verschillende mensen samen is het belangrijk om een aantal regels met elkaar af te spreken. Zo houden we het voor iedereen zo prettig mogelijk en beleeft iedereen hier volop vakantieplezier.

Wil je graag iets bouwen op je kampeerplaats? Bijvoorbeeld een schuurtje of luifel aan je stacaravan of chalet? Overleg dit dan altijd vooraf met ons. Overleg je niet, dan loop je het risico dat je het bouwwerk moet verwijderen.

Het poten van coniferen is niet toegestaan. Coniferen die al op het terrein staan, worden in de loop der tijd verwijderd.

Het plaatsen van hekwerken en schuttingen is niet toegestaan. Als een oude schutting wordt verwijderd, mag hiervoor geen nieuwe schutting worden teruggeplaatst. Bij verkoop van de stacaravan moeten alle schuttingen, hekwerken, bordessen en houten veranda's verwijderd worden.
Wij streven naar meer rust en eenheid op ons terrein.

Aanbouwen aan een stacaravan is mogelijk in de vorm van een zogenaamd klompenhok. De maximale breedte hiervoor is 1.50 meter. De lengte van deze aanbouw wordt in overleg bepaald. De standaardregel is dat deze niet voorbij de achterkant van de stacaravan mag komen.

Je mag maximaal 1 schuurtje op je standplaats plaatsen. De maximale afmeting hiervan is 2.50 bij 2.50 meter. Eventueel is het toegestaan om hier een iets groter overstek aan te bouwen. Hier mogen geen wanden in gemaakt worden. Schuurtjes die groter zijn, worden in de loop der tijd verwijderd. Vóór het plaatsen van een schuurtje overleg je altijd met ons. Dit onder andere in verband met de afstand tot de buren.  Ook is het plaatsen van eventueel 1 "dekenkist"toegestaan.

In overleg zijn aluminium overkappingen toegestaan bij een chalet of stacaravan. De maximale afmeting is 8.00 bij 3.00 meter en alleen antraciet- (RAL 7016) of crèmekleurig (RAL 9001) zijn toegestaan. Hier mogen geen wanden in geplaatst worden. Ook het plaatsen van losse doeken, zeilen en tentstukken onder je luifel is niet toegestaan. Bij verkoop van een stacaravan die nu nog voorzien is van een houten veranda of anders soort overkapping, geldt dat deze bij de overdracht verwijderd moet worden. 

De totale oppervlakte van stacaravan, schuur, klompenhok en veranda is maximaal 70 m2.

Wanneer je gaat bouwen op ons terrein dien je zelf al je bouwafval af te voeren. Bouwafval deponeren in de afvalcontainers is niet toegestaan. Doe je dit wel, dan volgen er sancties.

Je dient je kampeerplaats altijd netjes te houden. Dit geldt ook voor de bouwwerken en het bijhouden van het gras en snoeiwerk. Wanneer er geconstateerd wordt dat dit niet het geval is, ontvangt je - tot maximaal tweemaal - een schriftelijke waarschuwing. Hierna wordt je bouwwerk verwijderd of worden de maai- en snoeiwerkzaamheden uitgevoerd door De Eikenhof. De kosten hiervoor worden bij jou in rekening gebracht.

Het leggen van tegels, vlonders en grastapijt bij de voortent is niet toegestaan.

De natuurlijke uitstraling op de camping willen wij behouden. Daarom is het niet toegestaan om je gehele plaats te voorzien van tegels of beton. 

Het is niet toegestaan om rondom je tent, camper, (sta)caravan of chalet te graven.

Het plaatsen van partytenten bij seizoensplaatsen is niet toegestaan.

Klussen is alleen toegestaan in het voor- of naseizoen. Klussen en grasmaaien liever niet op zondag.

Voor diegene die nog rommel, grofvuil of oude tegels op zijn plaats heeft liggen bieden wij de mogelijkheid om dit gratis te storten.
Tot 1 mei 2018 zullen er speciale containers geplaatst worden voor hout, puin en ander afval.
Hierna is het niet meer mogelijk om gratis te storten en moet je zelf zorgen voor het afvoeren van de materialen.

Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze regels door te lezen. Heb je hier vragen over? Dan kun je die natuurlijk altijd aan ons stellen. Laten we er samen een onvergetelijke vakantie van maken!

Jan, Remi & Roel Oosterveld