Arrangementen

Wandel3daagse arrangement slechts € 60,-


Dit evenement is uiteraard vanwege de corona maatregelen uitgesteld, nieuwe planning is dat dit evenement in het voorjaar van 2022 zal gaan plaatsvinden in het eerste weekend van april.

GEANNULEERD

Van 24 -26 september 2021 wordt de 6e Weerribben- Wieden Wandel3daagse georganiseerd. Deze drie dagen wordt u geleidt door de mooie omgeving van Paasloo.

Alle routes starten in Paasloo bij Restaurant het Binnenhof aan de Binnenweg. (Dit is aan de achterzijde van de camping). 
Vanaf de camping slechts 500 meter lopen naar de startplaats. Kiest u voor de route van 15 of 25km?

Mocht u mee willen doen met dit wandelevenement dan kunt u zich binnenkort opgeven via de website van Waterreijk. De kosten voor deelname aan de 3daagse bedragen € 17,50 per persoon.

Wandelarrangement ww3d
Doet u mee aan de Wandel3daagse of komt u deze sportievelingen aanmoedigen? Reserveer dan uw kampeerplaats op de Eikenhof. U bent dan direct in de buurt van de startplaats.

Met het Wandelarrangement verblijft u van donderdag 23 september tot zondagavond 26 september met uw eigen caravan of camper op een toerplaats al voor slechts € 60,-. Deze prijs is inclusief 2 personen, elektra, wifi, gratis gebruik van de douches en toeristenbelasting.

Elk extra persoon op dezelfde plaats betaalt € 5,00 per nacht extra. Wilt u een nacht eerder komen, of langer blijven dan betaald uw € 20,00 per nacht extra.

Mocht u willen kamperen op een comfortplaats dan betaalt u slechts € 7,50 extra voor deze 3 dagen.

Geen zin meer om te koken na een dag wandelen? Eet dan gezellig in het restaurant van de Eikenhof.
Hier kunt u kiezen uit onze uitgebreide menukaart of genieten van het speciale wandelmenu.

Boek nu een toerplaats       Boek nu een comfortplaats

Belangrijk! zorg ook dat u ingeschreven bent voor de Wandel3daagse via deze knop:

Inschrijven Weerribben Wieden Wandel3daagse