Arrangementen

Voorseizoen: lekker lang, lekker aantrekkelijk


Een lang tijd genieten op De Eikenhof in Paasloo tijdens het voorseizoen? Dat kan met het aantrekkelijke voorseizoen kampeerarrangement!

Het hele voorseizoen ontspannen
Wil je in het voorjaar volop genieten van de prachtige omgeving in Nationaal Park de Weerribben-Wieden? En wil je ontspannen kamperen tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren? Maar heb je geen zin om elke keer alles opnieuw in te pakken? Dan is het voorseizoen kampeerarrangement echt iets voor jou!

Voordelig kamperen in het voorseizoen
Vanaf 1 april, 1 mei of 1 juni tot 1 juli kun je lekker lang voordelig kamperen en genieten op De Eikenhof. Dit voordelige voorseizoen arrangement boek je al vanaf €445!

All Inclusive kamperen
Je kampeert op een toerplaats op het Zuiderveld of een comfortplaats op het Oosterveld. Ook het voorseizoen arrangement is All Inclusive. Je profiteert dus van: 

  • WiFi
  • Warm water & douches
  • TV-aansluiting 
  • Elektra
  • Toeristenbelasting

Het voorseizoen arrangement boek je in de volgende periodes:

Periode   Toerplaats   Comfortplaats            Extra persoon
1 april - 1 juli            645            785   € 35,00
1 mei - 1 juli   545   685   € 35,00
1 juni - 1 juli   445   585   € 30,00


Reserveer nu 

Er zijn nog een paar prachtige kampeerplaatsen vrij. Boek dus snel! Informeer naar de mogelijkheden bij de receptie of mail naar info@eikenhof.nl. Natuurlijk ben je van harte welkom om een kijkje te nemen en jouw voorseizoenplaats uit te zoeken!

Mocht je graag ook lang willen genieten, maar passen bovenstaande data je niet, informeer gerust naar de mogelijkheden.