Arrangementen

Meivakantie: nu extra voordelig! 30 april - 7 mei €175,-


Lekker even een paar dagen weg tijdens de meivakantie? Ook voor de meivakantie hebben we het leukste kampeerarrangement in de Weerribben voor jou samengesteld. Boek nu jouw perfecte meivakantie bij Vakantiepark De Eikenhof in Paasloo, Overijssel.

Vakantieplezier voor jong & oud
Er is voldoende te beleven samen met de andere jeugd op het vakantiepark, lekker zwemmen of heerlijk even de bossen in! of neem je even een kijkje in het naastgelegen kllimbos. Er is ook vast wel even iets georganiseerd in de avonden.

Genieten in de natuur
Of je neemt tijdens de meivakantie een duik in het verwarmde buitenzwembad op de camping. In Nationaal Park de Weerribben-Wieden geniet je volop van het lenteweer en de natuur. Perfect om te wandelen, fietsen en varen.

Een avondje niet koken in de meivakantie? Geniet van het lekkere eten in het restaurant of de snackbar van De Eikenhof. En bij minder mooi weer is de indoor speeltuin ideaal. Het sanitair op de camping is modern, verwarmd en schoon.

Extra voordelig kamperen in de meivakantie (30 april - 7 mei)
Voor 175,- boek je in de meivakantie al een toerplaats. De ruime comfortplaats boek je voor maar 195,-. Normaal gesproken boek je een toerplaats voor het meivakantie arrangement voor 255,-. Je profiteert nu van ruim 50 euro korting! Snel boeken dus :)
Voor een extra persoon betaal je €30,00

Toerplaats 175,-                                Comfortplaats 195,-
Boek nu een toerplaats                                            Boek nu een comfortplaats