Arrangementen

Klim en Kampeer arrangementen


Bezoek het nieuwste klimbos van Nederland: Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Dit bezoek combineer je nu extra aantrekkelijk met een paar dagen all-in kamperen op Vakantiepark De Eikenhof.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo
Je beleeft een waanzinnig avontuur middenin de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Het nieuwste klimbos van Nederland! Het klimbos ligt midden in het Paasloërbos, vlakbij Nationaal Park de Weerribben-Wieden.

De 4 parcoursen en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos perfect voor een bijzonder dagje uit.

Durf jij de uitdaging aan?
De 4 parcoursen zijn zo aangelegd dat beginnende én gevorderde klauteraars van een bijzondere ervaring genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen. Ondertussen moet je verschillende hindernissen trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt…

Avontuurlijke hindernissen
Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt. Alles wordt uit de kast getrokken om je tot het uiterste te drijven en je sportieve kant écht te leren kennen!

Veiligheid boven alles 
Klimbos Avontuurlijk Paasloo is een Erca gecertificeerd klimbos. Tijdens het klimmen in de parcoursen ben je de hele klimtocht gezekerd met het veilige systeem. Zo ontstaat er nooit een onveilige situatie.

Voordat je start met klimmen krijg je uitgebreide instructies van de ervaren en gecertificeerde kliminstructeurs. Ook krijg je genoeg tijd om te oefenen op één van de oefenparcoursen.

All-in kamperen
De aanbieding van het Klim & Kampeer arrangement is voor 4 personen. En natuurlijk All Inclusive als het gaat om kamperen bij De Eikenhof: 

  • Toerplaats
  • Electra
  • WiFi
  • Douches & warm water 
  • Toeristenbelasting

2 nachten all-in kamperen
Inclusief bezoek Klimbos

   

Normaal €170,80
Nu voor maar €129
Extra persoon € 21,50

 Ja, wij willen klimmen en 2 nachten kamperen! 

All-in weekaanbieding
Inclusief bezoek Klimbos

 

Normaal €345,80
Nu voor maar €269
Extra persoon €41,50

Ja, wij willen klimmen en een week kamperen!