Arrangementen

Bouwvakpakker 3 weken voor slechts €540,-


Boek 3 weken zomervakantie in de bouwvak en geniet van All Inclusive kamperen én van alle activiteiten op Vakantiepark De Eikenhof in Paasloo.

All Inclusive kamperen
Je tent, caravan of camper zet je ook tijdens de bouwvak vakantie op een ruime toerplaats op het Zuiderveld. Of op een nog ruimere comfortplaats op het Oosterveld. Ook het bouwvak kampeerarrangement is All Inclusive!

Voor een vaste all-in prijs geniet je in de bouwvak periode van: 

  • WiFi
  • Warm water & douches
  • TV-aansluiting 
  • Toeristenbelasting
  • Elektra

Erop uit tijdens de bouwvak
Genieten van de schitterende natuur? Vanuit je tent, caravan of camper op Recreatiecentrum De Eikenhof stap je zo de natuur in! Trek je wandelschoenen aan om de omgeving te verkennen.

Of trakteer je kinderen op een leuk uitje. Want op en rondom De Eikenhof is genoeg te doen en te beleven! Bezoek bijvoorbeeld het nieuwste klimbos van Nederland: Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Ook het animatieteam zorgt tijdens de bouwvak iedere dag voor vermaak.

Ga kamperen tijdens de bouwvak 
Deze aanbieding is geldig in de periode tussen 2 juli en 3 september. 
Vakantiepark De Eikenhof is de ideale camping voor een bouwvak vakantie! Boek nu de voordelige Bouwvakpakker voor maar €540.
Voor slechts € 75,00 extra boek je een comfortplaats.
De kosten voor een extra persoon zijn € 75,00
Reserveer via eikenhof@capfun.com of bel ons: 0561 - 45 14 30.          Boek deze aanbieding         Boek een comfortplaats