Arrangementen

Actief kamperen: inclusief klimmen, varen & fietsen


Ontspannen op de camping en iets ondernemen tijdens je vakantie? Dan is dit hét perfecte kampeerarrangement voor jou! Je boekt 1 week vakantie en krijgt gratis toegang tot Klimbos Avontuurlijk Paasloo, mag varen in de Weerribben én de omgeving ontdekken tijdens één van de mooiste fietsroutes.

Klimmen in Klimbos Avontuurlijk Paasloo
Tijdens je week kamperen op De Eikenhof beleef je een waanzinnig avontuur middenin de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Dit klimbos ligt direct naast de camping. De 4 parcoursen zijn zo aangelegd dat beginnende én gevorderde klauteraars van een bijzondere ervaring genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen van het Paasloërbos. Ondertussen moet je verschillende hindernissen trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt…

Kanoën in de Weerribben
In Nationaal Park Weerribben-Wieden vind je prachtige sloten en meren om te varen. Tijdens je vakantie kun je hier een keer heerlijk kanoën en geniet je van de stilte in de mooie natuur.

Fietsen door de natuur
De schitterende omgeving is ook goed te ontdekken per fiets. Eindeloos lange fietsroutes leiden je langs de meest bijzondere plekken. Je ontvangt een unieke fietsroute die je met je eigen of gehuurde fiets kunt afleggen. Fietsen huren kan natuurlijk ook bij ons.

Altijd wat te doen
En de andere dagen? Lekker ontspannen op de camping, neem een duik in het zwembad, lekker eten in het restaurant of ga erop uit in de omgeving. Hier is altijd wat te doen!

All-in kamperen
Bij De Eikenhof kampeer je all-in. Wat dat inhoud? Je kampeert op een toerplaats voor 2 personen. Inclusief het gebruik van elektra, WiFi, tv-aansluiting, warm water & douches én toeristenbelasting.

Boek nu
Dit arrangement boek je voor 2 personen voor maar €242,50. Een extra persoon boek je erbij voor €57,50. 

Ja, wij komen!