Vakantiehuis huren in Overijssel


Lekker weg, naar de super mooie omgeving van Nationaalpark de Weerribben-Wieden. Een weekend, midweek of een week huurt u voordelig een van onze verhuuraccomodaties. Deze zijn voorzien van alle gemakken. Kijk en vergelijk waar u uw vakantie in wilt doorbrengen. Tijdens u verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de Eikenhof zoals het verwarmde zwembad, de indoor speeltuin en het restaurant. Wacht niet te lang met boeken om teleurstelling te voorkomen.

Luxe Waterchalet

Nieuw bij De Eikenhof: luxe waterchalets! Superruime chalets voorzien van alle gemakken. Perfect voor 6 personen en met fantastisch uitzicht op de reacreatievijver.

Meer informatie

Tiny House bij de Weerribben

Sinds de zomer van 2018 is de allereerste Tiny House van de Weerribben te huur! Er is hard gewerkt aan de bouw en inrichting van deze bijzondere Tiny woning voor 4 personen. Vanaf nu geniet je vanuit deze unieke vakantiewoning van de rust, natuur en het uitzicht. Mét alle comfort van thuis.

Meer informatie

Glamping in Overijssel

Op en top glamping in Overijssel. Kamperen in luxe doe je in deze ruime 5-persoons Boslodge. Slapen onder een tentdak, maar dan supercomfortabel! Dankzij alle faciliteiten, van verwarmd buitenzwembad tot restaurant, beleef je een fantastische glamping vakantie in Overijssel.

Meer informatie

Tentlodge 8 persoons

Op vakantie met de hele familie of een grote groep? Onze tentlodges zijn geschikt voor maar liefst 8 personen en geven u het echte glamping gevoel.

Meer informatie

Appartement

Gaat u voor nog net iets meer luxe? Tegenover de Vakantiepark de Eikenhof is het mogelijk een 2 persoons appartement te huren.

Meer informatie

Trekkershut

Wel kamperen maar geen tent opzetten? Dan zijn onze trekkersthutten (voor 4 personen) een uitkomst!

Meer informatie