Kamperen in Overijssel


 

Comfortplaats voorzien van elektra, wifi, water en tv-aansluiting

Wil je het echte kampeergevoel beleven, maar dan met net iets meer comfort? Kies dan voor één van de comfortplaatsen, Op al onze plaatsen heb je gratis wifi en kun je gratis gebruik maken van de douches en warm water.

Meer informatie

Toeristische plaats

Onze ruime toeristische plaatsen zijn maar liefst 100 vierkante meter groot. Op al deze plaatsen heb je gratis wifi. Daarnaast kunt je ook gratis gebruik maken van de douches en het warme water. Daarnaast hebben we ook toerplaatsen op het nieuwe gedeelte van Vakantiepark de Eikenhof, met uitzicht op de grote vijver. De vijverplaatsen zijn boekbaar via de hoofdpagina van de site. 

Meer informatie

Camper- of tentplaats Heerlijk er even uit!

Op het Noorderveld liggen onze kleinere plaatsen van ongeveer 50 vierkante meter; voor als je alleen met een camper of een tentje komt.

Meer informatie

Kamperen aan de recreatievijver

Naast toerplaatsen op het Zuiderveld en Middenveld, hebben we nu ook toerplaatsen aan de recreatievijver. Deze ruime toeristische plaatsen zijn maar liefst 100 vierkante meter groot, met uitzicht op de vijver. Op al deze plaatsen heb je gratis wifi. Daarnaast kun je ook gratis gebruik maken van de douches en het warme water De vijverplaatsen zijn boekbaar via de hoofdpagina van de site.

Meer informatie

Kamperen met privesanitair op een supercomfortplaats

Uniek privé sanitair om maximaal te genieten. Ruim, verwarmd en luxe.

Meer informatie