Wandel3daagse


Van 2-4 september 2017 wordt de 3e Wandel3daagse van Steenwijkerland georganiseerd. Deze drie dagen wordt u geleidt door de mooie omgeving van Paasloo.

Alle routes starten in Paasloo bij Restaurant het Binnenhof aan de Binnenweg. (Dit is aan de achterzijde van de camping). Vanaf de camping slechts 500 meter lopen naar de startplaats. Kiest u voor de route van 15, 25 of 40 kilometer?

Mocht u mee willen doen met dit wandelevenement dan kunt u zich binnenkort opgeven via de website van Waterreijk. De kosten voor deelname aan de 3daagse bedragen € 17,50 per persoon.

Wandelarrangement ww3d
Doet u mee aan de Wandel3daagse of komt u deze sportievelingen aanmoedigen? Reserveer dan uw kampeerplaats op de Eikenhof. U bent dan direct in de buurt van de startplaats.

Met het Wandelarrangement verblijft u van donderdag 1 september tot zondagavond 4 september met uw eigen caravan of camper op een toerplaats al voor slechts € 54,-. Deze prijs is inclusief 2 personen, elektra, wifi, gratis gebruik van de douches en toeristenbelasting.

Elk extra persoon op dezelfde plaats betaalt € 5,00 per nacht extra. Wilt u een nacht eerder komen, of langer blijven dan betaald uw € 18,00 per nacht extra.

Mocht u willen kamperen op een comfortplaats dan betaalt u slechts € 6,50 extra voor deze 3 dagen.

3-gangen wandeldiner
Geen zin meer om te koken na een dag wandelen? Eet dan gezellig mee met het wandeldiner in het restaurant van de Eikenhof. Speciaal voor de deelnemers is er een 3 gangen wandeldiner inclusief 1 consumptie. Kosten voor 3 dagen zijn slechts € 55,50 per persoon.
U kunt natuurlijk ook gewoon in ons restaurant komen eten.

Boek nu een toerplaats Boek nu een comfortplaats

Belangrijk! zorg ook dat u ingeschreven bent voor de Wandel3daagse via deze knop:

Inschrijven Waterreijk Wandel3daagse