Omgeving

Uitstapjes met de kids


Even een dagje van de camping? Er bevinden zich vele uitstapjes in de omgeving van De Eikenhof. Niet alleen in Paasloo, maar ook in de vele dorpjes in de omgeving.

Taman Indonesia

Taman Indonesia is een exotisch dierenpark waarbij de dieren en cultuur van Indonesië centraal staan. Indische hapjes en drankjes, een kijkje in een paalwoning of rondsnuffelen op een pasar. Taman Indonesia is een echt Indonesisch dierenpark met Indonesisch eten. Ook kun jij je verkleden als Javaanse prinses.

Meer informatie Bezoek website

Vlinderparadijs Papiliorama

Een overdekte dierentuin waar vlinders vrij om de bezoekers heen vliegen. Genieten van de exotische, kleurrijke vliegende juwelen van de natuur in een speciaal daarvoor aangelegd stukje tropisch oerwoud. Dat is Vlinderparadijs ‘Papiliorama’.

Meer informatie Bezoek website

Orchideeën Hoeve

In de Orchideeënhoeve kan je allemaal verschillende tuinen bekijken. Het heeft alles in huis voor een gezellig dagje uit.

Meer informatie Bezoek website

De Drentse Koe

De Drentse Koe is een boerenbedrijf en recreatiebedrijf in Ruinerwold. Kinderen kunnen er buiten spelen op de kinderboerderij.

 

Meer informatie Bezoek website

Netl

Netl de wildste tuin, een avontuurlijk landschap waar je kunt spelen en kunt bezig zijn met de natuur. Kinderen zijn dol op ‘De Wildste Tuin’

Meer informatie Bezoek website