Omgeving

Uitstapjes met de kids


Even een dagje van de camping? Er bevinden zich vele uitstapjes in de omgeving van De Eikenhof. Niet alleen in Paasloo, maar ook in de vele dorpjes in de omgeving.

Dierenpark Taman Indonesia

Taman Indonesia is een klein exotisch dierenpark in Overijssel. Hier ontdek je de cultuur, flora en fauna van Indonesië. Ook proef je in het eethuisje de lekkerste Indische hapjes en drankjes.

Meer informatie

Orchideeën Hoeve

In de Orchideeënhoeve kan je allemaal verschillende tuinen bekijken. Het heeft alles in huis voor een gezellig dagje uit.

Meer informatie

Netl de Wildste Tuin

Netl de Wildste Tuin is een natuurspeeltuin voor lichaam én geest. Dit avontuurlijke landschap is de plek waar je speelt en actief bent in de natuur. Voor kinderen is dit één groot avontuur! Wil je de natuur echt ontdekken? Breng dan een bezoekje aan Netl en ervaar het zelf. Op maar een half uurtje rijden van De Eikenhof.

Meer informatie

De Drentse Koe

De Drentse Koe is een boerenbedrijf en recreatiebedrijf in Ruinerwold. Kinderen kunnen er buiten spelen op de kinderboerderij.

 

Meer informatie

Vlinderparadijs Papiliorama

Een overdekte dierentuin waar vlinders vrij om de bezoekers heen vliegen. Genieten van de exotische, kleurrijke vliegende juwelen van de natuur in een speciaal daarvoor aangelegd stukje tropisch oerwoud. Dat is Vlinderparadijs ‘Papiliorama’.

Meer informatie

Kevertje Kees

Kevertje Kees woont samen met veel andere dieren in het Paasloërbos. Hij wil jou graag het bos laten zien. Ga je mee op pad? Wandel samen met jonge avonturiers door het bos en kijk of je hem kunt vinden. Kevertje Kees vertelt je ondertussen van alles over het bos en samen gaan jullie leuke dingen doen!

Meer informatie