Faciliteiten

Animatieteam


Hoi!

Wij zijn Animatiewerk en in 2018 komen wij een heleboel leuke dingen voor je organiseren! Er komt een animatieprogramma voor het hele gezin, voor onze kleine campingvriendjes én speciaal voor youngsters van 12 jaar en ouder. Tijdens deze periodes is het animatieteam aanwezig:

  • Meivakantie
  • Hemelvaart                                                                                          Bekijk hier het programma voor deze week!
  • Pinksteren
  • Zomervakantie van 14 juli t/m 31 augustus

Tijdens jouw vakantie organiseren we de allerleukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan leuke knutsels, een spannende escaperoom én toffe spelshows!

Wij zorgen ervoor dat je je echt niet gaat vervelen deze vakantie. Ga even langs bij de receptie of het animatieteam voor het programma van jouw vakantieweek en check wat er allemaal te doen is. Zo maak jij snel vrienden én maken we er met elkaar de vakantie van je leven van.

Zie je!

Groetjes,
Het Animatieteam


Activiteiten in 2018
Vanaf 13 april is er ieder weekend op vrijdag klaverjassen en jokeren. Op zaterdag is er bingo voor jong en oud. Houd onze website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws over de activiteiten in 2018.