Vakantiehuis huren in Overijssel


Lekker weg, naar de super mooie omgeving van Nationaalpark de Weerribben-Wieden. Een weekend, midweek of een week huurt u voordelig een van onze verhuuraccomodaties. Deze zijn voorzien van alle gemakken. Kijk en vergelijk waar u uw vakantie in wilt doorbrengen. Tijdens u verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de Eikenhof zoals het verwarmde zwembad, de indoor speeltuin en het restaurant. Wacht niet te lang met boeken om teleurstelling te voorkomen.

Boslodge 5 persoons

Op en top glamping in Overijssel. Kamperen in luxe doe je in deze ruime 5-persoons Boslodge. Slapen onder een tentdak, maar dan supercomfortabel! Dankzij alle faciliteiten, van verwarmd buitenzwembad tot restaurant, beleef je een fantastische glamping vakantie in Overijssel.

Meer informatie

Bungalow 6 pers. Kwikstaart/Lijster

Wilt u er met het gezin even lekker tussenuit? Kies dan voor de ruime en comfortabele 6 persoons bungalow... Genieten met een 'G'!

Meer informatie

Bungalow 6 pers. Nachtegaal

De prachtige en ruime Bungalow Nachtegaal is geschikt voor maar liefst 6 personen en biedt u alle comfort en privacy die u wenst. 

Meer informatie

Luxe Chalet

Vier uw vakantie in een ruim, modern chalet. Deze ruime chalets zijn voorzien van alle comfort die u wenst tijdens uw vakantie.

Meer informatie

Stacaravan

Onze 4 persoons stacaravans staan op ruime plaatsen, zijn volledig ingericht en bieden u heel veel comfort tijdens uw vakantie. Beleef ook dat heerlijke vakantiegevoel.

Meer informatie

Tentlodge 8 persoons

Op vakantie met de hele familie of een grote groep? Onze Tentlodges zijn geschikt voor maar liefst 8 personen en geven u het echte Glamping gevoel.

Meer informatie

Appartement Krek wak wou

Gaat u voor nog net iets meer luxe? Tegenover de Recreatiecentrum de Eikenhof is het mogelijk een 2 persoons appartement te huren.

Meer informatie

Trekkershut

Wel kamperen maar geen tent opzetten? Dan zijn onze trekkersthutten (voor 4 personen) een uitkomst!

Meer informatie